S: En administratör, eller en användare (på engelska) med Marknadsbehörighet. Det gäller alla massutskick, oavsett vem som skapade dem. En administratör aktiverar Marknadsbehörighet för en användare under Inställningar → Konto → Användare & roller genom att redigera användaren.
Ett schemalagt massutskick kan redigeras tills det börjar skickas. Därefter går det inte längre att spara ändringar.