S: Bara om flödet är inställt på att upprepas. Som standard går en kontaktperson igenom ett flöde (på engelska) en gång. En kontaktperson som når slutet har gått igenom flödet och kommer inte in i det igen. Om en kontaktperson inte längre uppfyller segmentets kriterier och senare uppfyller dem igen fortsätter hen från steget där hen lämnade flödet. Hen börjar inte om.
Om du vill att kontaktpersoner ska kunna gå igenom flödet igen ställer du in flödets slutpunkt på Upprepa flödet (se F: Kan jag låta ett flöde börja om från början?). Kontaktpersoner som når slutet väntar då den fördröjning du har angett och börjar sedan om från början, så länge de fortfarande finns i flödets segment. Kontaktpersoner som har nått flödets mål, eller matchat ett villkor under Avsluta flödet om..., lämnar flödet och börjar inte om.