S: Ja, det går. Varje e-postmeddelande importeras till Upsales bara en gång. När två användare synkar samma brevlåda sparas ett e-postmeddelande under den användare vars synk importerade det först, och det importeras inte igen för den andra användaren.
Det här fungerar inte för kalenderapparna.