S: Hela meddelandet är Misslyckad överföring. Den anslutna kunden är inaktiv i Fortnox. Aktivera kunden i Fortnox innan du stänger affären i Upsales. Det betyder att den Fortnox-kund som är kopplad till företaget på ordern är inaktiv i Fortnox, så ordern kan inte exporteras.
Den kopplade kunden är den vars kundnummer står i företagets fält Kundnummer i Upsales. Kontrollen körs när du sparar ordern i den fas som Fortnox-appen exporterar.
Åtgärda felet genom att söka upp kundnumret i Fortnox, aktivera kunden där och spara sedan ordern i Upsales igen.