S: Öppna mötet och klicka på Fler detaljer. Lägg till kollegor och kontaktpersoner i fältet Mötesdeltagare (användare & kontakter) och klicka sedan på Spara.
Kontaktpersoner som du lägger till i ett möte som redan har ägt rum får ingen kalenderinbjudan.
Om mötets arrangör har kalendersynkronisering aktiverad kan bara arrangören och administratörer ändra deltagarna. Andra användare kan fortfarande skriva anteckningar, skapa uppföljningar och ladda upp filer.