S: Nej. Koppla varje användare till ett eget kalenderkonto.
Om två användare kopplar samma kalenderkonto läser båda användarnas synkroniseringar samma händelser. Varje möte sparas bara en gång i Upsales: den andra användarens synkronisering uppdaterar mötet som den första användarens synkronisering skapade, i stället för att lägga till ett eget.