Lär dig hur du ändrar eller tar bort tilldelningen av ärenden, för dig själv och dina kollegor.
För att kunna tilldela ärenden eller ta bort tilldelningen behöver du själv en supportlicens.
- Öppna det skapade ärendet
- Om du vill tilldela dig själv klickar du på Tilldela mig:
- Om du vill tilldela en kollega klickar du på rullgardinsmenyn och väljer en annan användare med supportlicens. Kollegan får en notis (på engelska):
- Om du vill ta bort tilldelningen klickar du på X:
- Den uppdaterade tilldelningen syns nu när du visar ärendelistan:
Det går inte att ändra vem som är tilldelad på ett stängt eller sammanslaget ärende. Öppna ett stängt ärende igen innan du ändrar vem som är tilldelad.
Om du skickar ett publikt svar på ett ärende som inte är tilldelat någon blir ärendet tilldelat dig.
Tilldela flera ärenden samtidigt
- Välj ärendena i ärendelistan.
- Klicka på Uppdatera ärenden.
- Under Tilldelad väljer du en användare, eller väljer Ta bort tilldelning om du vill ta bort tilldelningen.
- Klicka på Uppdatera ärenden.