S: Det beror på om arrangören har en kalendersynk aktiverad. Arrangören är den användare som bokade mötet (på engelska).
- Om arrangören inte har någon kalendersynk aktiverad öppnar du mötet och tar bort dig själv under Mötesdeltagare. Det fungerar så länge dina behörigheter låter dig redigera möten.
- Om arrangören har en kalendersynk aktiverad kan bara arrangören och administratörer redigera mötet. Andra användare ser meddelandet ”Du kan inte redigera mötet då du inte är arrangör och arrangören har en aktiv kalendersynk.” Du kan fortfarande skriva anteckningar, skapa uppföljningar och ladda upp filer. Be arrangören eller en administratör att ta bort dig.