S: Nej. Om en kund fyller i samma formulär (på engelska) igen med ny information skrivs informationen som kunden lade till tidigare inte över. Fält som redan har ett värde på kontaktpersonen eller företaget behåller det värdet.
Fält som är tomma på kontaktpersonen eller företaget, även egna fält, fylls i från den nya formulärkonverteringen. Om kontaktpersonen är inaktiv blir den aktiv igen genom formulärkonverteringen.
Vilken kontaktperson och vilket företag formulärkonverteringen uppdaterar beskrivs i Så matchas formulärkonverteringar i Upsales (på engelska).