S: Ja. Det gäller både appen Fortnox och appen Fortnox Premium.
Vid den initiala synken går statusen från Fortnox till Upsales: kunder som är inaktiva i Fortnox blir inaktiva företag i Upsales. Se Vanliga frågor: Synkar Fortnox inaktiva kunder till Upsales?
Efter den initiala synken synkas statusen åt båda hållen:
- När en kund aktiveras eller inaktiveras i Fortnox får företaget i Upsales samma status.
- När ett företag aktiveras eller inaktiveras i Upsales får kunden i Fortnox samma status. Det gäller bara företag som är kopplade till en kund i Fortnox, alltså företag som har ett värde i fältet Kundnummer.