När du bjuder in användare till Upsales får de ett e-postmeddelande med instruktioner om hur de kommer åt sitt nya Upsales-konto.
Tills inbjudan har accepterats visas e-postadressen för användaren (på engelska) under Inställningar → Konto → Användare & roller → Aktiva inbjudningar:
Om du vill kopiera inbjudningslänken håller du muspekaren över den aktiva inbjudan och klickar på URL-ikonen. Om den inbjudna användaren inte har fått inbjudningsmeddelandet kan du skicka länken till hen, så att hen kan skapa sitt nya konto.
En inbjudan gäller i 7 dagar. Därefter försvinner den från Aktiva inbjudningar och länken slutar fungera. Bjud in användaren igen för att ge hen åtkomst.
Om du vill radera den aktiva inbjudan håller du muspekaren över den och klickar på papperskorgsikonen: